Jan Steenstraat, Almelo

 

Werkzaamheden:

In tien dagen tijd worden gaskachels en geisers omgewisseld voor een complete CV- installatie. Douche, toilet, badkamer en keuken worden compleet vernieuwd en voorzien van mechanische ventilatie. Tevens worden alle bestaande buitenkozijnen vervangen voor kunststof kozijnen met isolatieglas. Daarbij wordt het gehele blok voorzien van nieuwe dakbedekking en alle gevels, vloeren en daken worden nageïsoleerd.

Meer informatie: Verduurzaming Jan Steenstraat

 

Verduurzaming 48 woningen Jan Steenstraat

Het project bestaat uit een drietal portiekflats met elk 16 woningen en twee algemene toegangen. In samenwerking met de bewoners is een plan van aanpak gemaakt voor het renoveren van deze woningen.

Er wordt een proefwoning gebruikt die als leidraad zal dienen voor de planning. Hiermee kunnen we bepalen welke partijen op hetzelfde moment in een woning aan het werk kunnen. De globale opzet is als volgt:

Voortraject:

  • Informatieavonden en begeleiding voor bewoners
  • Huisbezoek (warme opname)
  • Lean sessie met opdrachtgever en aannemers
  • Informatiemap