Thorbeckelaan, Almelo

Uitvoering:

Thorbeckelaan 4 – 86

Na het uitvoeren van de werkzaamheden in de proefwoning zijn de plannen voor Thorbeckelaan 4 -86 bekend. Wij starten begin 2019 met inloopmomenten voor deze bewoners. Wij willen in het voorjaar van 2019 starten met de werkzaamheden in deze woningen.

Thorbeckelaan 88 – 182

Na afronding van de werkzaamheden die wij uitvoeren bij de Thorbeckelaan 4-86 evalueren we de uitgevoerde werkzaamheden en reacties van de huurders. Op basis van de evaluatie maken wij een plan voor uw woning en portiek. Met andere woorden: voor uw woning zijn de plannen nog niet definitief.

 

Planning in grote lijnen

Eind april start de aannemer met de werkzaamheden van het project, dat zijn onder andere de volgende werkzaamheden:

· Het saneren van asbest.

· Het vervangen van de keuken.

· Het vervangen van badkamer en toilet.

· Het vervangen van de buitenkozijnen.

· Het aanleggen van een cv-installatie of het vervangen van de cv-ketel.

· Het aanleggen van mechanische ventilatie.

· Het vervangen van het dak.

· Het isoleren van dak, gevels en plafonds bergingen.

Start en einde project in uw woning

De aannemer start met de hogere huisnummers (Thorbeckelaan 82 t/m 86) en werkt richting Thorbeckelaan 4 t/m 8. Elke dag wordt er in één woning gestart, waardoor er een ‘treintje’ van werkzaamheden door de straat ontstaat.

Voorbereiding:

Inspecties 90 portiekwoningen

Het project bestaat uit 90 portiekwoningen met algemene toegangen en bergingen. Momenteel worden de inspecties in deze straat uitgevoerd in samenwerking met een bouwkundig inspectiebureau en deskundigen op het gebied van energie- en installatietechniek.