Witvoetenstraat, Almelo

Nieuwbouw 51 woningen aan de Witvoeten en Gravenstraat:

54 huurwoningen aan de Witvoetenstraat en de Gravenstraat in Almelo vallen in de komende twee jaar onder de slopershamer. Verduurzaming van de huizen is niet rendabel en daarom is er in overleg met woningstichting Beter Wonen gekozen voor sloop en de bouw van 51 nieuwe huizen.

In de Tubantia een mooi artikel over dit nieuwbouwproject. Sociale en duurzame huurwoningen met warmtepomp, zonnepanelen en gasloos. https://www.tubantia.nl/…/54-huurhuizen-in-almelo-tegen-de…/

Het team van SUVC / Occupant coördineert het gehele bouwproces in opdracht van Beter Wonen Almelo.

 

Inspecties 54 woningen Witvoetenstraat en Gravenstraat

Het project bestaat uit 54 geschakelde eengezinswoningen.  Momenteel worden de inspecties in deze straat uitgevoerd in samenwerking met een bouwkundig inspectiebureau en deskundigen op het gebied van energie- en installatietechniek.