Resedastraat, Almelo

Verduurzaming 24 woningen gestart.

De verduurzaming van de 24 woningen aan de Resedastraat en Zonnebloemstraat ligt mooi op planning en wordt voor eind dit jaar afgerond.

Alle woningen krijgen een nieuwe keuken, badkamer en toilet. Daarnaast wordt er een meerjaren onderhoud uitgevoerd en het energielabel verbeterd. De energetische werkzaamheden die uitgevoerd worden zijn het na-isoleren van het dak inclusief nieuwe dakpannen, plaatsen van een HR-ketel, aanleggen van een CO2 gestuurde mechanische ventilatie. Tevens worden de begane grondvloeren in een dag vervangen voor een renovatievloer waarmee de woningen weer jaren vooruit kunnen.

Het team van SUVC / Occupant coördineert het hele bouwproces in opdracht van Beter Wonen Almelo. Coördinerend aannemer: Aannemersbedrijf Bramer B.V.

 

Technische inspecties 24 woningen Resedastraat te Almelo.

Het project bestaat uit 24 geschakelde eengezinswoningen gelegen in de wijk “de Riet”.  Momenteel worden de inspecties in deze straat uitgevoerd in samenwerking met een bouwkundig inspectiebureau en deskundigen op het gebied van energie- en installatietechniek. Naar aanleiding hiervan zal er een compleet bouwkundig rapport worden uitgebracht.