Klimopstraat, Almelo

Uitvoering:

Eind juli is de aannemer gestart met werkzaamheden aan de eerste woningen van het complex. Voor sommige bewoners duurt het nog tot begin 2020 voor de aannemer langs komt. Dit komt doordat we in totaal 128 woningen in het complex gaan aanpakken

Planning in grote lijnen

We starten met o.a. onderstaande werkzaamheden:

  • Het vervangen van de dakpannen;
  • Het aanleggen van zonnepanelen;
  • Het vervangen van de keuken;
  • Het vervangen van badkamer en toilet;
  • Het vervangen van de buitenkozijnen;
  • Het aanleggen van mechanische ventilatie en/of centrale verwarming;
  • Het isoleren van dak, gevels en begane grondvloeren.

Voorbereiding:

Het project bestaat uit 128 duplexwoningen. De inspecties in deze straat, die we gezamenlijk doen een bouwkundig inspectiebureau en deskundigen op het gebied van energie- en installatietechniek, zijn inmiddels bijna afgerond. Binnenkort zal het bouwkundig rapport worden opgemaakt en verstrekt worden aan onze opdrachtgever.