Schoolstraat, Almelo

Verduurzaming Schoolstraat, Almelo.

In oktober starten we met de verduurzaming van 4 portiekflats (72 woningen) aan de Schoolstraat in Almelo.

Alle woningen krijgen een nieuwe keuken, badkamer en toilet. Daarnaast wordt er een meerjaren onderhoud uitgevoerd en het energielabel verbeterd. Naast werkzaamheden die op de korte termijn belangrijk zijn, wordt ook gekeken naar de lange termijn zodat de woningen nog vele jaren kunnen worden doorgeëxploiteerd. De energetische werkzaamheden die uitgevoerd worden zijn het isoleren van het dak inclusief nieuwe dakpannen, plaatsen van een HR-ketel, aanleggen van een CO2 gestuurde mechanische ventilatie en vullen van de spouw en kruipruimte met isolatie.

Het team van SUVC / Occupant coördineert het hele bouwproces in opdracht van Beter Wonen almelo. Coördinerend aannemer: AKOR

 

Inspecties 72 woningen

Ook de portiekflats aan de Schoolstraat worden door onze teams bezocht voor een technische inspectie. Het betreffen hier vier portiekflats bestaande uit 18 woningen  met per portiek drie algemene toegangen. De inspecties in deze straat worden uitgevoerd in samenwerking met een bouwkundig inspectiebureau en deskundigen op het gebied van energie- en installatietechniek.